EXTRAESCOLARS 17-18

FULL D'INSCRIPCIÓ:

PER INSCRIURE FAMÍLIES SÒCIES DE L'AMPA.

LES ACTIVITATS S'INICIARAN EL DILLUNS 2 D'OCTUBRE DE 2017.

En aquest Enllaç al full d'inscripció podeu consultar l'horari i preus de les extraescolars que s'ofereixen per al curs 17-18:

 Enllaç al full d´Ordre de domiciliació per a extraescolars 

BALL MODERN 
ZUMBA PARES
PETITS ENGINYERS (ciència i tecnologia)
MANUALITATS
ESCACS
ANGLÉS (acadèmia)
ANGLÉS PER A PARES
FUTBOL SALA
ATLETISME
PATINATGE (roller patins)  informació a aquests enllaços:  per qué  i Patinatje amb DT
INFORMÀTICA
BÀSQUET  (A demanda d´algunes families afegim aquesta extraescolar, els divendres de 18:00 a 19:30 hores, desde P5 a 6è amb un cost de 18€ mensuals. Els interessats ho feu constar al full d´inscripció ja que no surt).

TERMINI D'INSCRIPCIONS I PAGAMENTS:

El termini d'inscripcions per al primer trimestre queda obert. El darrer dia per fer inscripcions serà el divendres dia 15 de setembre. Un cop finalitzada aquesta data ja no s'acceptaran més inscripcions fins al segon trimestre. NO S'ACCEPTARAN PAGAMENTS FORA DE TERMINI.

Un cop entregat el full i realitzat el pagament, queda feta la inscripció per a aquell trimestre.

IMPORTANT:

Per inscriure's a les activitats durant el primer trimestre, les famílies heu de fer l'ingrés TRIMESTRAL de l'import de les activitats extraescolars on us voleu inscriure. Per al pagament del 2n i el 3r trimestre, l'AMPA us farà la domiciliació bancària a excepció de les famílies que no es van inscriure al primer trimestre, que hauran de fer l'ingrés trimestral.

LES FAMÍLIES QUE NO SIGUIN SÒCIES DE L'AMPA HAURAN DE PAGAR 10€ MÉS AL TRIMESTRE, EN CONCEPTE DE DESPESES DE GESTIÓ I SI ES TRACTA D'UNA ACTIVITAT ESPORTIVA, 6€ MÉS EN CONCEPTE D'ASSEGURANÇA ESPORTIVA, QUE  S'HA D'ABONAR UN COP A L'INICI DE L'EXTRAESCOLAR.

Se us anirà informant dels períodes on es van obrint les inscripcions trimestrals sempre que encara quedin places.

ALTES I BAIXES:

NO ES PODRAN  FER INSCRIPCIONS I BAIXES DURANT ELS TRIMESTRES. Un cop iniciat el trimestre s'haurà d'esperar fins al següent per fer qualsevol baixa o inscripció. Les baixes s'hauran de firmar al despatx de l'AMPA però en cap cas es retornaran els diners.

REBUTS RETORNATS:

ELS REBUTS RETORNATS TENEN UN RECÀRREC DE 5€. L'import del rebut retornat s'haurà d'abonar a la nostra oficina de l' AMPA o bé fer transferència al nostre núm de compte. Es dispossarà d'una setmana al rebre l'avís o és donarà de baixa al nen/a de l'activitat extraescolar.