REUTILITZACIÓ 17-18Aquest curs acadèmic, l’AMPA torna a fer-se càrrec del servei de reutilització i continuarem amb la mateixa gestio i funcionament.

L’empresa amb la que treballarem serà GARMAR i les normes de funcionament són les que trobareu al document “NORMES DE FUNCIONAMENT I COMPROMÍS”, que haureu de signar si voleu formar part del programa.

Només podran utilitzar aquest servei les famílies que són sòcies de l’AMPA i estan al corrent del pagament de la quota. En el cas que alguna família que no sigui sòcia de l’AMPA, se li retornarà la fiança o s’ha de fer soci.

La data límit per adherir-se a la reutilització serà el dilluns 4 de juliol.  Fora d’aquesta data no es podrà formar part del programa en aquest curs i per tant, no s’acceptaran pagaments ni comandes.

El servei de reutilització no està disponible per als cursos d’Educació Infantil, 1r i 2n de Primària ja que el material és tot fungible.


FAMÍLIES NO SÒCIES QUE VOLEU ENTRAR A REUTILITZACIÓ:

Si voleu entrar o seguir a reutilització, haureu d'omplir el formulari de soci i ingressar-nos l'import corresponent segons el nombre de fills que teniu a l'escola. Aquest ingrés l'heu de fer abans del 4 de juliol o no acceptarem la comanda. Tant el comprovant bancari com el formulari el podreu deixar a la nostra bústia.

El formulari amb tota la informació per ser soci, la trobareu en aquest mateix bloc a l'apartat QUOTA.

NORMES DE FUNCIONAMENT I COMPROMÍS: enllaç al document.

FULLS DE PAGAMENT PER CURSOS: